Service på plats

Vi vill att du som arrangör ska få en bra vistelse hos oss på Jönköpings Teater och hoppas kunna möta upp alla era behov.

På Jönköpings Teater har vi ett greenroom där du kan äta, ta en kopp kaffe, vila eller ladda upp inför din föreställning. Här finns även ett kök utrustat med spis, ugn, mikrovågsugn och kylskåp samt såklart porslin, bestick med mera och övrigt du kan tänkas behöva.

I vårat backstageområde har vi även två loger. En av logerna är lite större och är möblerad med både bord och stolar, en soffgrupp samt en kyl. Den lite mindre logen har en soffa och sminkbord. Toaletter och duschar finns i nära anslutning till loger och scen. För större produktioner har vi även två balettloger med sminkbord.

Greenroom Jönköpings Teater
Loge Jönköpings Teater

Önskar ni backstagecatering hjälper vi er gärna. Vi samarbetar med Grand Hotel som finns i samma hus som Jönköpings Teater. Från dem kan vi erbjuda vällagad mat med hög kvalité, utifrån era önskemål och behov. Maila Josefin på evenemang@destinationjonkoping.se så hjälper hon er. Önskar ni hellre ha med er egen mat och dryck är detta självklart okej.

När du är på Jönköpings Teater är du mitt i centrum i Jönköping med en mängd aktiviteter, restauranger och uteställen precis runt hörnet.

Jönköping med omnejd bjuder även på närhet till småländsk natur.

jkpg.com Länk till annan webbplats. hittar du allt om Jönköping som besöksmål - vare sig du har möjlighet att upptäcka destinationen under ditt besök hos oss på Jönköpings Teater eller om du vill komma tillbaka framöver för semester och rekreation. Välkommen!

Sidan uppdaterad 2023-12-21