Jönköpings Teater

GERD

Svenska stjärnskottet GERD kommer till Jönköpings Teater den 19 april.

Hittills i har nykomlingen från Karlstad vunnit Framtiden Artist på P3 Guld, levererat en magisk konsert med Svenska Kammarorkestern följt av uppträdanden på Tysklands Ina’s Nacht, Reeperbahn Festival och Late Night Berlin. Hon har därtill släppt en massa härlig musik, nu senast "Happier than me" som redan blivit tokhyllad. Nu står GERD redo att erbjuda den svenska publiken en oförglömlig upplevelse genom mörker och ljus under sin vårturné.

Kommande föreställningar

Du måste ha javascript aktiverat för att kunna lista evenemang i evenemangskalendern.

Mer från Jönköpings Teater

West of Eden

Upplev högklassig opera från The Met.

Har du sett en operaföreställning någon gång? Nu har du chansen! Hos oss på Jönköpings Teater tar vi den magnifika världen av operakonst till dig, genom streamade operor hela vägen från The Metropolitan i New York.

Väskförbud vid samtliga föreställningar

Från och med 1 november råder väskförbud på samtliga evenemang som Destination Jönköping ansvarar för på Jönköpings Teater och Jönköping Konsert & Kongress.

Idé till Dylanistisk musikteater föddes på en bowlinghall

Med musikteatern "Möt mig imorgon" vill duon Robin Fajardo och Melker Nilsson skapa en tankeväckande och unik upplevelse genom att sätta ihop Dylans texter, musik och biografi på ett sätt som både utmanar och förenar.

Till toppen